Contacteer ons

Over Tender Expert

Tender Expert is dé marktspeler in de wereld van overheidsopdrachten. Met meer dan 100 jaar gecombineerde ervaring in deze materie delen wij graag onze kennis met u!

Tender Expert is dé marktspeler in de wereld van overheidsopdrachten. Met meer dan 100 jaar gecombineerde ervaring in deze materie delen wij graag onze kennis met u!

Administraties en ondernemingen bieden wij de volgende diensten:

Praktijkgerichte opleidingen & innovatieve evenementen

Samen met ons netwerk van topsprekers helpen we u op weg in deze nieuwe en complexe regelgeving.  Al onze seminaries zijn van topkwaliteit en streven maar één doel na: uw praktijk!

Incompany trainingen

Van zodra u met meer dan 4 personen bent, is het meer opportuun – en ook goedkoper – om de training door ons op maat te laten uitwerken. Onze experts komen die dan in uw kantoren verzorgen.

Adviesverlening

Zit u vaak met praktische vragen rond overheidsopdrachten? Onze experts helpen u graag verder: het nalezen van documenten, het opstellen van dossiers, het volledig overnemen van procedures, …

Detachering van experts

Soms hebt u nood aan ondersteuning bij u op kantoor. Onze experts worden voor bepaalde duur ingezet in uw kantoren voor 1 dag per week, meerdere dagen, … en helpen u ter plaatse op weg in deze complexe materie.

Tender Expert biedt op maat gemaakte en de méést kwalitatieve diensten aan. Met een persoonlijke aanpak en aan de scherpste prijzen op de Belgische markt!

Tender Expert biedt op maat gemaakte en de méést kwalitatieve diensten aan. Met een persoonlijke aanpak en aan de scherpste prijzen op de Belgische markt!

Laten we samenwerken

Het meest ervaren team voor advies, opleidingen & detachering

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.