Contacteer ons

Opleidingen & evenementen

Innovatieve opleidingen & evenementen die vooral praktijkgericht zijn.

Onze topsprekers hebben allen hun strepen verdiend binnen een administratie.

Netwerken en uitwisselen van kennis door beide partijen.

Praktijkgerichte opleidingen & innovatieve evenementen

“Ook niet-juristen gaan naar huis met concrete kennis over de complexe regelgeving overheidsopdrachten.“

Wij kiezen er bewust voor om ondernemers en aankopers samen te zetten op een en dezelfde opleidingsdag. Op die manier kunnen beide partijen kennis uitwisselen en kan er bovendien genetwerkt worden. Een win-win dus voor alle partijen!

Aankomende opleidingen en evenementen

Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

april 2022

TENDER EXPERT DAY – 28 april 2022

Tender Expert wil met de TENDER EXPERT DAY studiedagen rond overheidsopdrachten anders & vernieuwend aanpakken. Er wordt namelijk steeds meer gezocht naar medewerkers voor aankoopdiensten of naar verantwoordelijken public voor ondernemingen.  gekoppeld aan de schaarste op de markt, zorgt dit ervoor dat medewerkers in het bad gegooid worden zonder eerste te hebben leren zwemmen.  Ook zien wij dat er in dit domein steeds meer gespecialiseerde professionals actief zijn. Ze kennen het klappen van de zweep en hebben dikwijls geen zin om…

Faculty Club Leuven, Groot Begijnhof 14
Leuven, 3000
+ Google Maps

Meer weten

mei 2022

De opbouw van een goed bestek (05/05)

Een goed en correct opgesteld bestek zorgt voor een goede uitvoering.  Maar wat staat allemaal in deze opdrachtdocumenten?  En wat moet u weten om een goed bestek op te stellen of te doorgronden?

Meer weten

ICT-overheidsopdrachten: sleutels tot succes (10/05)

Vele miljoenen euro’s zijn in dit land verloren gegaan als gevolg van ondoelmatige en ondoeltreffende ICT-opdrachten. Het doen sporen van de regelgeving op de overheidsopdrachten met de noden van een goede opdracht is zelden een sinecure. In een goed gevulde dag leert u wolfijzers en schietgeweren kennen en hoe er mee om te gaan.

Meer weten

WORKSHOP e-Notification & e-Tendering (10/05)

Samen met de lesgever wandelen we door alle stappen van de tools e-Notification & e-Tendering.  Na een praktische toelichting gaat u zelf aan de slag met de online toepassingen.  Na het volgen van deze workshop kan u volledig zelfstandig aan de slag met dit systeem.

Meer weten

WORKSHOP Overheidsopdrachten van geringe waarde (12/05)

Tijdens deze opleiding zal de spreker, in een eerste gedeelte, de rechtsregels uiteenzetten die van toepassing zijn op de plaatsing, de gunning en de uitvoering van overheidsopdrachten van beperkte waarde. In een tweede praktisch gedeelte zullen de deelnemers eerst in groepjes nadenken over het opstellen van algemene aankoopvoorwaarden en overlegdocumenten, gevolgd door een discussie met de spreker over de elementen die daadwerkelijk in deze documenten moeten worden opgenomen

Meer weten

Uitsluitingsgronden en kwalitatieve selectie: een praktisch overzicht (19/05)

Wat zijn nu de do’s & dont’s bij uitsluitingsgevallen en bij de regels rond kwalitatieve selectie?  Hoe pakt u dit het beste aan?  Waar moet u op letten; zowel als aanbesteder als ondernemer?

Meer weten

De plaatsing van overheidsopdrachten (31/05 in Brussel)

We overlopen zo concreet mogelijk en op een praktijkgerichte manier de kernbegrippen en de belangrijkste aspecten van de regelgeving: we wandelen stap voor stap door een aankoopprocedure. Na het volgen van deze opleiding begrijpt u het overheidsopdrachtenmechanisme zodat u er mee aan de slag kunt.

Meer weten

juni 2022

Gunningscriteria versus het regelmatigheidsonderzoek (07/06)

Welke zijn de verschillende stappen in het regelmatigheidsonderzoek? Substantiële versus niet-substantiële onregelmatigheid en de invloed op regelmatigheid van de offertes in de verschillende plaatsingsprocedures. Hoe komt men tot geschikte gunningscriteria bij de keuze van de economisch meest voordelige offerte?

Meer weten

De uitvoering van overheidsopdrachten (16/06)

Het uitvoeringsgedeelte van een opdracht is een vaak verwaarloosd deel: zowel bij de voorbereiding als tijdens de uitvoering.  Samen met de trainer doorlopen de deelnemers alle stappen nà de sluiting van de overeenkomst, inclusief alle valkuilen die er zijn!

Meer weten

De onderhandelingsprocedures doorgrond (21/06)

De wetgeving overheidsopdrachten zet de onderhandelingsmogelijkheden met stip op de kaart!  Maar het onderhandelen zelf is andere koek.  Tijdens deze opleiding leert u hoe u in de praktijk moet onderhandelen.

Meer weten
+ Exporteer Evenementen
« juni 2022 » loading...
maadinwoedonvrizatzon
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.