Contacteer ons

Opleidingen & evenementen

Innovatieve opleidingen & evenementen die vooral praktijkgericht zijn.

Onze topsprekers hebben allen hun strepen verdiend binnen een administratie.

Netwerken en uitwisselen van kennis door beide partijen.

Praktijkgerichte opleidingen & innovatieve evenementen

“Ook niet-juristen gaan naar huis met concrete kennis over de complexe regelgeving overheidsopdrachten.“

Wij kiezen er bewust voor om ondernemers en aankopers samen te zetten op een en dezelfde opleidingsdag. Op die manier kunnen beide partijen kennis uitwisselen en kan er bovendien genetwerkt worden. Een win-win dus voor alle partijen!

Aankomende opleidingen en evenementen

Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

april 2021

De plaatsing van overheidsopdrachten (VOLZET)

Deze opleiding is volledig volzet.  We verwijzen u graag door naar eenzelfde opleiding in juni.

Meer weten

mei 2021

De flexibiliteit van raamovereenkomsten (18/05 via Teams)

De raamovereenkomst biedt veel voordelen, zowel voor ondernemer als voor aanbesteder.  Op een halve dag leert de trainer u op een optimale wijze omgaan met deze vorm van aankopen.

Meer weten

juni 2021

De plaatsing van overheidsopdrachten (08/06 & 10/06 via Teams)

We overlopen zo concreet mogelijk en op een praktijkgerichte manier de kernbegrippen en de belangrijkste aspecten van de regelgeving: we wandelen stap voor stap door een aankoopprocedure. Na het volgen van deze opleiding begrijpt u het overheidsopdrachtenmechanisme zodat u er mee aan de slag kunt.

Meer weten

WORKSHOP e-Notification & e-Tendering (09/06 & 10/06 via Teams)

Samen met de lesgever wandelen we door alle stappen van de tools e-Notification & e-Tendering.  Na een praktische toelichting gaat u zelf aan de slag met de online toepassingen.  Na het volgen van deze workshop kan u volledig zelfstandig aan de slag met dit systeem.

Meer weten

De uitvoering van overheidsopdrachten (15/06 & 17/06 via Teams)

Het uitvoeringsgedeelte van een opdracht is een vaak verwaarloosd deel: zowel bij de voorbereiding als tijdens de uitvoering.  Samen met de trainer doorlopen de deelnemers alle stappen nà de sluiting van de overeenkomst, inclusief alle valkuilen die er zijn!

Meer weten

De opbouw van een goed bestek (15/06 & 17/06 via Teams)

Een goed en correct opgesteld bestek zorgt voor een goede uitvoering.  Maar wat staat allemaal in deze opdrachtdocumenten?  En wat moet u weten om een goed bestek op te stellen of te doorgronden?

Meer weten

De onderhandelingsprocedures doorgrond (29/06 & 1/07 via Teams)

De wetgeving overheidsopdrachten zet de onderhandelingsmogelijkheden met stip op de kaart!  Maar het onderhandelen zelf is andere koek.  Tijdens deze opleiding leert u hoe u in de praktijk moet onderhandelen.

Meer weten

juli 2021

Uitsluitingsgronden en kwalitatieve selectie: een praktisch overzicht (06/07 & 08/07 via Teams)

Wat zijn nu de do’s & dont’s bij uitsluitingsgevallen en bij de regels rond kwalitatieve selectie?  Hoe pakt u dit het beste aan?  Waar moet u op letten; zowel als aanbesteder als ondernemer?

Meer weten

Gunningscriteria versus het regelmatigheidsonderzoek (13/07 via Teams)

Welke zijn de verschillende stappen in het regelmatigheidsonderzoek? Substantiële versus niet-substantiële onregelmatigheid en de invloed op regelmatigheid van de offertes in de verschillende plaatsingsprocedures. Hoe komt men tot geschikte gunningscriteria bij de keuze van de economisch meest voordelige offerte?

Meer weten

september 2021

Expertenopleiding (2 dagen) (02/09 & 03/09 in Brussel – residentieel)

De sprekers nemen u 2 dagen lang mee door een volledige overheidsopdrachtencyclus: van marktverkenning, over de opdrachtdocumenten en sluiting van de overeenkomst, tot en met de definitieve oplevering.  Na het volgen van deze residentiële training, beheerst u het volledig aankoopproces. Om ons ten volle te kunnen concentreren op de deelnemers, wordt deze opleiding beperkt tot 10 deelnemers.

Brussel, Adolphe Maxlaan 98
Brussel, België
+ Google Maps

Meer weten
+ Exporteer Evenementen
« januari 2022 » loading...
maadinwoedonvrizatzon
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.