Contacteer ons

Opleidingen & evenementen

Innovatieve opleidingen & evenementen die vooral praktijkgericht zijn.

Onze topsprekers hebben allen hun strepen verdiend binnen een administratie.

Netwerken en uitwisselen van kennis door beide partijen.

Praktijkgerichte opleidingen & innovatieve evenementen

“Ook niet-juristen gaan naar huis met concrete kennis over de complexe regelgeving overheidsopdrachten.“

Wij kiezen er bewust voor om ondernemers en aankopers samen te zetten op een en dezelfde opleidingsdag. Op die manier kunnen beide partijen kennis uitwisselen en kan er bovendien genetwerkt worden. Een win-win dus voor alle partijen!

Aankomende opleidingen en evenementen

Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

februari 2021

De plaatsing van overheidsopdrachten (VOLZET)

Deze sessie is helaas volzet.  We verwijzen u graag naar de volgende sessies in april of in juni.

Meer weten

maart 2021

ICT-overheidsopdrachten: sleutels tot succes (09/03 & 11/03 via Teams)

Vele miljoenen euro’s zijn in dit land verloren gegaan als gevolg van ondoelmatige en ondoeltreffende ICT-opdrachten. Het doen sporen van de regelgeving op de overheidsopdrachten met de noden van een goede opdracht is zelden een sinecure. In een goed gevulde dag leert u wolfijzers en schietgeweren kennen en hoe er mee om te gaan.

Meer weten

Het UEA in theorie en praktijk (11/03 via Teams)

Het UEA wordt voorgesteld als een instrument voor administratieve vereenvoudiging. Maar wat is de realiteit? Tussen theorie en praktijk leert de trainer u wat er te weten valt over dit document vol beloftes die nog steeds slecht worden toegepast.

Meer weten

Opdrachten voor werken: aandachtspunten bij het opstellen van het bestek (30/03 & 01/04 via Teams)

Overheidsopdrachten voor werken kennen veel bijzonderheden waarop men moet leren anticiperen bij het opstellen van een bestek. Tussen de bijkomende verplichtingen (voor zowel de aanbesteder als de ondernemer), de nuttige tips en de te vermijden valkuilen, doorloopt de trainer de fasen van de voorbereiding van de opdracht, waarbij hij zich op al deze bijzonderheden concentreert.

Meer weten

De evaluatie van offertes (30/03 & 01/04 via Teams)

De evaluatie van offertes (en aanvragen tot deelname) is een cruciale stap in het aanbestedingsproces. En het is ook de meest gecontesteerde fase. Verrijk uw kennis van de aanbestedingsregels met een schat aan concrete voorbeelden uit de rechtspraak of uit de praktijk van ervaren trainers. Of u nu aanbesteder of ondernemer bent, deze opleiding geeft u nieuwe inzichten in het opstellen van een analyseverslag.

Meer weten

april 2021

WORKSHOP e-Notification & e-Tendering (21/04 & 22/04 via Teams)

Samen met de lesgever wandelen we door alle stappen van de tools e-Notification & e-Tendering.  Na een praktische toelichting gaat u zelf aan de slag met de online toepassingen.  Na het volgen van deze workshop kan u volledig zelfstandig aan de slag met dit systeem.

Meer weten

De plaatsing van overheidsopdrachten (VOLZET)

Deze opleiding is volledig volzet.  We verwijzen u graag door naar eenzelfde opleiding in juni.

Meer weten

mei 2021

De flexibiliteit van raamovereenkomsten (18/05 via Teams)

De raamovereenkomst biedt veel voordelen, zowel voor ondernemer als voor aanbesteder.  Op een halve dag leert de trainer u op een optimale wijze omgaan met deze vorm van aankopen.

Meer weten

juni 2021

De plaatsing van overheidsopdrachten (08/06 & 10/06 via Teams)

We overlopen zo concreet mogelijk en op een praktijkgerichte manier de kernbegrippen en de belangrijkste aspecten van de regelgeving: we wandelen stap voor stap door een aankoopprocedure. Na het volgen van deze opleiding begrijpt u het overheidsopdrachtenmechanisme zodat u er mee aan de slag kunt.

Meer weten

WORKSHOP e-Notification & e-Tendering (09/06 & 10/06 via Teams)

Samen met de lesgever wandelen we door alle stappen van de tools e-Notification & e-Tendering.  Na een praktische toelichting gaat u zelf aan de slag met de online toepassingen.  Na het volgen van deze workshop kan u volledig zelfstandig aan de slag met dit systeem.

Meer weten
+ Exporteer Evenementen
« juni 2021 » loading...
maadinwoedonvrizatzon
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
di 15
di 15

De opbouw van een goed bestek (15/06 & 17/06 via Teams)

15 juni 2021 09:00 - 17 juni 2021 12:30
di 29
Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.