Copyright Qode Interactive 2016
Tender Expert team: experten in overheidsopdrachten en seminaries >>
476
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-476,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-tender,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Team

Management

Erik Van Eecke
erik@tenderexpert.be | 0495-62 93 32

Managing Partner

Als oprichter van Tender Expert staat Erik in voor zowel het managen van de firma, over het motiveren van het team tot en met het koffiezetten.
Erik startte zijn carrière 20 jaar geleden in de overheidsopdrachten.  Hij stampte succesvol een advies- en  trainingspoot uit de grond. De laatste 10 jaar was hij Managing Partner bij EBP Consulting.

Erik is gepokt en gemazeld in de wondere wereld van de overheidsopdrachten en wil met Tender Expert opnieuw een succesverhaal schrijven!

Bjorn Demeulenaere
bjorn@tenderexpert.be | 0497-85 45 90

Senior Partner

Bjorn is zowat de “Nestor van de overheidsopdrachten”: met meer dan 30 jaar ervaring in de materie kunnen weinigen hem nadoen.

Zijn ervaring heeft hij opgebouwd binnen het VBO, de Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, BTC en uiteindelijk binnen EBP als senior consultant.

Bjorn heeft de overstap naar Tender Expert als vennoot gedaan om mee te bouwen aan het nieuwe succesverhaal in de wondere wereld van de overheidsopdrachten.

Anaïs Werbrouck
anais@tenderexpert.be | 053-22 00 99

Office Manager

Anaïs kent niets van overheidsopdrachten, maar kent daarentegen alle klappen van de zweep bij het runnen van een kantoor.

Haar dagtaken bestaan uit het managen van het kantoor, de broodnodige Excels opmaken, vergaderingen organiseren, facturen inboeken, medewerkers gelukkig maken en vooral de H zijn in HR-management.

Kortom alles wat nodig is om een happy place to work te creëren en op vrijdag een welverdiende drink te organiseren.

ONZE EXPERTS

Tony Mortier

Senior Trainer

Tony is de ‘éminence grise’ van de overheidsopdrachtenregelgeving en kent deze als zijn broekzak.

Momenteel is hij Inspecteur van Financiën en geaccrediteerd bij de Vlaamse Overheid.  Hij startte zijn carrière bij Defensie waar hij ook de aankopen voor zijn rekening nam.

Met meer dan 20 jaar ervaring, zal Tony zowel de Franstalige als de Nederlandstalige klanten van Tender Expert de beste opleidingen bieden.

Anja Palmaerts

Senior Trainer

De wereld van het aankopen, is voor Anja kinderspel. Zij heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als aankoper en facility manager bij onder andere Bekaert, Aquafin, Mobistar, …

Daarna was ze als Senior Strategisch Aankoper bij Digipolis verantwoordelijk voor de aankoop van ICT. De laatste jaren is ze actief als zelfstandig consultant en lesgever.

Anja is een madame met ballen, die zich voor een publiek in haar nopjes voelt.

Michel Renard

Senior Trainer

Met meer dan 30 ervaring op de teller, is Michel een wandelende encyclopedie als het over overheidsopdrachten gaat.  Samen met het e-Tendering verhaal, is het zijn grote passie.

Zijn carrière begon bij Defensie en uiteindelijk is hij bij TUC Rail terechtgekomen, waar hij nu Head of Public Procurement is.

Michel legt het uit als geen ander en voelt zich in zijn element als hij voor een publiek staat en hij “zijn” overheidsopdrachten kan uitleggen.

Johan Geerts

Senior Trainer

Johan Geerts, advocaat sinds 2009, werkte voor verschillende aanbestedende overheden en startte in 2016 zijn eigen kantoor. Sinds 2017 is hij verbonden aan de Universiteit Antwerpen als praktijkassistent.

Johan heeft ruime ervaring aangaande zowel de plaatsing als de uitvoering van overheidsopdrachten. Hij publiceert en presenteert regelmatig over het thema.

Johan is een advocaat die alles op een bevattelijke manier kan uitleggen, wat hij dan ook bij Tender Expert zal doen.