Copyright Qode Interactive 2016
Tender Expert team: experten in overheidsopdrachten en seminaries >>
476
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-476,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-tender,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Team

MANAGEMENT

Erik Van Eecke
erik@tenderexpert.be | 0495-62 93 32

Managing Partner

Als oprichter van Tender Expert staat Erik in voor zowel het managen van de firma, over het motiveren van het team tot en met het koffiezetten.
Erik startte zijn carrière 20 jaar geleden in de overheidsopdrachten.  Hij stampte succesvol een advies- en  trainingspoot uit de grond. De laatste 10 jaar was hij Managing Partner bij EBP Consulting.

Erik is gepokt en gemazeld in de wondere wereld van de overheidsopdrachten en wil met Tender Expert opnieuw een succesverhaal schrijven!

A
Anaïs Werbrouck
anais@tenderexpert.be | 053-22 00 99

Office Manager

Anaïs kent de klappen van de zweep bij het runnen van een kantoor.

Haar dagtaken bestaan uit het managen van het kantoor, de broodnodige Excels opmaken, vergaderingen organiseren, facturen opmaken, de boekhouding, medewerkers gelukkig maken en vooral de H zijn in HR-management.

Kortom alles wat nodig is om een happy place to work te creëren en op vrijdag een welverdiende drink te organiseren.

Bjorn Demeulenaere
bjorn@tenderexpert.be | 0497-85 45 90

Senior Partner

Bjorn is zowat de “Nestor van de overheidsopdrachten”: met meer dan 30 jaar ervaring in de materie kunnen weinigen hem nadoen.

Zijn ervaring heeft hij opgebouwd binnen het VBO, de Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, BTC en uiteindelijk binnen EBP als senior consultant.

Bjorn heeft de overstap naar Tender Expert als vennoot gedaan om mee te bouwen aan het nieuwe succesverhaal in de wondere wereld van de overheidsopdrachten.

Marie-Alice Vroman
mariealice@tenderexpert.be | 0470 82 39 36

Senior Partner

Marie-Alice zal u misschien verbazen: overheidsopdrachten zijn haar ding!  Het is dan ook met veel plezier dat zij op dit gebied haar klanten afwisselend adviseert en traint.

Opgeleid als jurist, heeft ze deze materie altijd beoefend, zowel in een lokaal bestuur en aan de Brusselse balie als bij EBP Consulting als senior consultant.

Marie-Alice wil haar passie ten volle verder uitbouwen door als senior partner toe te treden tot het Tender Expert project. Ze gaat geen enkele uitdaging uit de weg!

ONZE EXPERTS

Dieter De Kerpel
dieter@tenderexpert.be | 053-22 00 99

Senior Off Counsel

Dieter startte in 2006 zijn carrière als jurist overheidsopdrachten bij FOD Financiën.  Door de jaren heen bouwde hij zijn kennis rond de materie uit bij diverse ondernemingen: EBP, USG People, Public Sourcing en V-ICT-OR vzw.

Dieter vervoegt nu het team van Tender Expert, waar hij voornamelijk gedetacheerd wordt bij administraties in Vlaanderen en Brussel en ingezet wordt bij opleidingen.

Dieter heeft bijna 15 jaar juridische ervaring op de teller en kan zijn kennis op een unieke, bevattelijke en praktisch manier omzetten ten dienste van klanten.

ONS EXPERTENPANEL

Tony Mortier

Senior Trainer

Tony is de ‘éminence grise’ van de overheidsopdrachtenregelgeving en kent deze als zijn broekzak.

Momenteel is hij Inspecteur van Financiën en geaccrediteerd bij de Vlaamse Overheid.  Hij startte zijn carrière bij Defensie waar hij ook de aankopen voor zijn rekening nam.

Met meer dan 20 jaar ervaring, zal Tony zowel de Franstalige als de Nederlandstalige klanten van Tender Expert de beste opleidingen bieden.

Anja Palmaerts

Senior Trainer

De wereld van het aankopen, is voor Anja kinderspel. Zij heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als aankoper en facility manager bij onder andere Bekaert, Aquafin, Mobistar, …

Daarna was ze als Senior Strategisch Aankoper bij Digipolis verantwoordelijk voor de aankoop van ICT. De laatste jaren is ze actief als zelfstandig consultant en lesgever.

Anja is een madame met ballen, die zich voor een publiek in haar nopjes voelt.

Michel Renard

Senior Trainer

Met meer dan 30 ervaring op de teller, is Michel een wandelende encyclopedie als het over overheidsopdrachten gaat.  Samen met het e-Tendering verhaal, is het zijn grote passie.

Zijn carrière begon bij Defensie en uiteindelijk is hij bij TUC Rail terechtgekomen, waar hij nu Head of Public Procurement is.

Michel legt het uit als geen ander en voelt zich in zijn element als hij voor een publiek staat en hij “zijn” overheidsopdrachten kan uitleggen.