Copyright Qode Interactive 2016
Tender Expert - uw abonnement voor de opvolging van overheidsopdrachten
1523
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1523,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-tender,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Incompany trainingen

Van zodra u met meerdere personen bent binnen uw administratie of uw onderneming, is het meer opportuun – en vooral goedkoper – om een incompany training te organiseren. Onze lesgevers komen de training dan verzorgen in uw kantoren.

“Wij werken voor u een training op maat uit die rekening houdt met uw behoeftes en uw specifieke noden. Enkel uw praktijk telt voor ons.”

Onze lesgevers vertalen deze juridische materie in een voor niet-juristen verstaanbaar verhaal, omdat wij ervan uitgaan dat 90% van de personen die bezig zijn met overheidsopdrachten, geen jurist zijn. Voor ons staat de toekomstige zelfredzaamheid van de deelnemers bovendien voorop!

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Een halve dag als inleiding tot de regelgeving
  • Een volledige dag waarin we de regelgeving volledig overlopen
  • Een volledige dag met aandacht voor onderhandelingsprocedures
  • Een volledige dag rond de uitvoeringsregels in de praktijk
  • Een meerdaagse opleiding waarin we zowel de plaatsings- als de uitvoeringsregels behandelen

VRAAG VANDAAG NOG EEN OFFERTE  OP VIA erik@tenderexpert.be