Copyright Qode Interactive 2016
Tender Expert: is uw partner in overheidsopdrachten >>
Tender Expert is de tussenschakel op vlak van overheidsopdrachten voor ondernemingen en overheden. Wij bieden opleidingen, abonnementen, seminaries en advies aan.
overheidsopdracht
5
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-tender,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Onze diensten

Open opleidingen

Open opleidingen

Open opleidingen

LEES MEER

Incompany trainingen

Incompany trainingen

Incompany Trainingen

LEES MEER

Adviesverlening

Adviesverlening

Adviesverlening

LEES MEER

Detachering van experts

Detachering van experts

Detachering van experts

LEES MEER

Onze sterke punten

Topkwaliteit

Alleen de beste experts passeren de revue!

Praktijkgericht

Wij gaan steeds uit van uw praktijk

Up-to-date

Altijd up-to-date met de nieuwe wet

Betaalbaar

Meer dan 30% goedkoper dan de markt!

Contacteer ons

Velden met een * zijn verplicht

Spil tussen bedrijf en overheid

Af en toe bestellen overheden producten of diensten bij ondernemingen: dat wordt een overheidsopdracht genoemd. Bij zo’n aanbesteding moet uiteraard rekening gehouden worden met verschillende regels. Om iedereen van de juiste informatie te voorzien kan u een beroep doen op Tender Expert. Wij zijn uw partner voor praktijkgerichte opleidingen en innovatieve evenementen. Dankzij een ruim netwerk van topsprekers zorgen we ervoor dat de nieuwe en complexe regelgeving over overheidsopdrachten tot in het kleinste detail uitgelegd wordt.

Opleidingen en abonnementen

Iedereen die dat wenst kan via Tender Expert seminaries en opleidingen volgen die van topkwaliteit zijn en maar één doel nastreven: u in de praktijk zo goed mogelijk bijstaan met onze expertise en onze tips. De opleidingen van Tender Expert zijn innovatief en informatief. De topsprekers die we inschakelen voor de verscheidene evenementen hebben de nodige ervaring binnen een administratie en bieden iedereen concrete kennis over de complexe regelgeving wat overheidsopdrachten betreft. Er zijn opleidingen voor zowel administraties als voor ondernemingen beschikbaar. Ze worden beide geïnformeerd over onder andere de nieuwe regels, de onderhandelingsprocedures en de uitvoering ervan. Bij Tender Expert kan u rekenen op een persoonlijke aanpak in combinatie met scherpe prijzen.

Daarnaast kan iedereen via Tender Expert ook een abonnement nemen voor het opvolgen van overheidsopdrachten. Omdat dagelijks administraties duizenden opdrachten publiceren ziet u door het bos soms de bomen niet meer. Daarom is er Tender Expert. Vanaf 2018 maken wij een selectie en zoeken we dagelijks de meest interessante opdrachten voor u. Het resultaat daarvan vindt u elke ochtend in uw mailbox: de meest relevante leads die door twee personen nagelezen en geïnterpreteerd werden. Geen zoekrobots dus, want alles gebeurt manueel. Daardoor hoeft u zich enkel te concentreren op het echte werk. We werken met een tool die u door allerlei relevante publicaties loodst waardoor u sneller en efficiënter een offerte kan opstellen. We werken bovendien met een vaste en transparante prijsstructuur waardoor u zeker kan zijn van uw jaarlijkse investering.

Contacteer Tender Expert

Wilt u op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt in de wereld van de overheidsopdrachten? Zou u eveneens op de hoogte gebracht willen worden over de nieuwe initiatieven van Tender Expert? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte! Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op via onze website!