Contacteer ons
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Brussel

België

september 2022

De voordelen van een goede marktverkenning (08/09)

Bij een marktverkenning verzamelt de aanbesteder informatie om een zo goed mogelijk bestek op te stellen.  Wat mag en kan een aanbesteder doen?  En hoe kunt u als onderneming hier het best op inspelen?

Meer weten

Het UEA in theorie en praktijk (29/9 in Brussel)

Het UEA wordt voorgesteld als een instrument voor administratieve vereenvoudiging. Maar wat is de realiteit? Tussen theorie en praktijk leert de trainer u wat er te weten valt over dit document vol beloftes die nog steeds slecht worden toegepast.

Meer weten

oktober 2022

WORKSHOP Overheidsopdrachten van geringe waarde (04/10)

Tijdens deze opleiding zal de spreker, in een eerste gedeelte, de rechtsregels uiteenzetten die van toepassing zijn op de plaatsing, de gunning en de uitvoering van overheidsopdrachten van beperkte waarde. In een tweede praktisch gedeelte zullen de deelnemers eerst in groepjes nadenken over het opstellen van algemene aankoopvoorwaarden en overlegdocumenten, gevolgd door een discussie met de spreker over de elementen die daadwerkelijk in deze documenten moeten worden opgenomen

Meer weten

De evaluatie van offertes 13/10

De evaluatie van offertes (en aanvragen tot deelname) is een cruciale stap in het aanbestedingsproces. En het is ook de meest gecontesteerde fase. Verrijk uw kennis van de aanbestedingsregels met een schat aan concrete voorbeelden uit de rechtspraak of uit de praktijk van ervaren trainers. Of u nu aanbesteder of ondernemer bent, deze opleiding geeft u nieuwe inzichten in het opstellen van een analyseverslag.

Meer weten

De onderhandelingsprocedures doorgrond (13/10)

De wetgeving overheidsopdrachten zet de onderhandelingsmogelijkheden met stip op de kaart!  Maar het onderhandelen zelf is andere koek.  Tijdens deze opleiding leert u hoe u in de praktijk moet onderhandelen.

Meer weten

ICT-overheidsopdrachten: sleutels tot succes (20/10 in Brussel)

Vele miljoenen euro’s zijn in dit land verloren gegaan als gevolg van ondoelmatige en ondoeltreffende ICT-opdrachten. Het doen sporen van de regelgeving op de overheidsopdrachten met de noden van een goede opdracht is zelden een sinecure. In een goed gevulde dag leert u wolfijzers en schietgeweren kennen en hoe er mee om te gaan.

Meer weten

november 2022

De flexibiliteit van raamovereenkomsten (08/11)

De raamovereenkomst biedt veel voordelen, zowel voor ondernemer als voor aanbesteder.  Op een halve dag leert de trainer u op een optimale wijze omgaan met deze vorm van aankopen.

Meer weten

De plaatsing van overheidsopdrachten (17/11 in Brussel)

We overlopen zo concreet mogelijk en op een praktijkgerichte manier de kernbegrippen en de belangrijkste aspecten van de regelgeving: we wandelen stap voor stap door een aankoopprocedure. Na het volgen van deze opleiding begrijpt u het overheidsopdrachtenmechanisme zodat u er mee aan de slag kunt.

Meer weten

Integriteit bij overheidsopdrachten (22/11 in Brussel)

Overheidsopdrachten kennen en kunnen toepassen is één zaak. Maar wat met de integriteitsrisico’s die bij elke aankoopprocedure komen kijken. Tijdens deze halve dag opleiding leert u hoe u moet omgaan met integriteit bij overheidsopdrachten.

Meer weten

Rechtsbescherming bij overheidsopdrachten (22/11 in Brussel)

In deze opleiding wordt de rechtsbcheming overlopen bij overheidsopdrachten om u de nodige handvaten aan te reiken om deze ook in de praktijk toe te passen.

Meer weten

Uitsluitingsgronden en kwalitatieve selectie: een praktisch overzicht (29/11 in Brussel)

Wat zijn nu de do’s & dont’s bij uitsluitingsgevallen en bij de regels rond kwalitatieve selectie?  Hoe pakt u dit het beste aan?  Waar moet u op letten; zowel als aanbesteder als ondernemer?

Meer weten

december 2022

Overzicht Rechtspraak inzake Overheidsopdrachten 2022 (01/12)

In deze opleiding wordt de meest relevante rechtspraak overlopen om u de nodige handvaten aan te reiken om deze ook in de praktijk toe te passen.

Meer weten

De uitvoering van overheidsopdrachten (09/12 in Brussel)

Het uitvoeringsgedeelte van een opdracht is een vaak verwaarloosd deel: zowel bij de voorbereiding als tijdens de uitvoering.  Samen met de trainer doorlopen de deelnemers alle stappen nà de sluiting van de overeenkomst, inclusief alle valkuilen die er zijn!

Meer weten
+ Exporteer Evenementen
Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.