Antwerpen

  1. Evenementen
  2. Locaties
  3. Antwerpen
Evenementen at this locatie
Vandaag

WORKSHOP De nieuwe e-Procurement tool voor administraties (18/06)

De nieuwe tool e-Procurement wordt sinds september 2023 gebruikt. Tijdens deze workshop doorloopt u met onze geaccrediteerde trainers alle stappen van een plaatsingsprocedure op het nieuwe platform, van publicatie tot opening van de offertes.  Na een praktische uitleg gaat u zelf aan de slag op het nieuwe demo-platform.  Aan het einde van deze workshop bent u in staat om volledig zelfstandig met het nieuwe platform te werken.
Antwerpen Antwerpen, Antwerpen, België

WORKSHOP De nieuwe e-Procurement tool voor inschrijvers (20/06)

De nieuwe tool e-Procurement wordt sinds september 2023 gebruikt. Om klaar te zijn, doorloopt u met onze geaccrediteerde trainers alle stappen van het indienen van offertes op het nieuwe platform, van het zoeken naar publicaties tot het bekijken van de Pv’s van opening.  Na een praktische uitleg gaat u zelf aan de slag op het nieuwe demo-platform.  Aan het einde van deze workshop bent u in staat om geheel zelfstandig offertes in te dienen op het nieuwe platform.
Antwerpen Antwerpen, Antwerpen, België

De opbouw van een goed bestek (20/06)

Een goed en correct opgesteld bestek zorgt voor een goede uitvoering.  Maar wat staat allemaal in deze opdrachtdocumenten?  En wat moet u weten om een goed bestek op te stellen of te doorgronden?
Antwerpen Antwerpen, Antwerpen, België